Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

«Εάν οι άνθρωποι ζούσανε και τρώγανε υγιεινά δεν θα υπήρχαν ασθένειες» είπε ο Ιπποκράτης.

2500 χρόνια πριν, ο πατέρας της ιατρικής παρουσίασε την άρρηκτη σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και τη διατροφή. Από τους αρχαίους χρόνους, η μητέρα γη ήταν χορηγός των τροφίμων και των φαρμάκων.

Σήμερα, η ιατρική έχει εστιάσει το βλέμμα της στη Μεσόγειο και ιδίως στην Ελλάδα (ορισμένες περιοχές της Κρήτης, την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία και τα ελληνικά νησιά).

Ένας πραγματικός θησαυρός για την ανθρώπινη υγεία είναι το ελαιόλαδο, το θεϊκό προϊόν που συμβάλλει σε συνδυασμό με βότανα και λαχανικά σε μια υγιεινή διατροφή.

Η μεσογειακή διατροφή έχει τη φήμη ότι είναι ένα μοντέλο για την υγιεινή διατροφή και να συμβάλει στην καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής. Το όραμά μας είναι ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η υγιεινή διατροφή και μια γαστρονομική απόλαυση πάνε μαζί.

Η ανάπτυξη των ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων προέρχεται από τη φύση. Ο στόχος της εταιρείας μας είναι να δείξουμε σεβασμό προς τον άνθρωπο και τη φύση στο σύνολό της. Ως εταιρεία είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον ανήκει στη βιολογική καλλιέργεια. Έτσι ενθαρρύνουμε όλους τους τοπικούς αγρότες μας να αλλάξουν σε βιολογική καλλιέργεια, η οποία είναι το καλύτερο για την υγεία μας και για τον πλανήτη.

Η τέλεια γεύση και το υπέροχο χρώμα της Απολλωνίας Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.