Γιατί να επιλέξετε εμάς;



Γιατί να προτιμήσετε εμάς;

Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία για την υγεία του ανθρώπου είναι η καλή διατροφή. Εάν προσέχαμε λίγο παραπάνω την ποιότητα της τροφής θα μπορούσαμε εύκολα να προσθέσουμε 10 με 25 χρόνια στην ζωή μας. Η Απολλώνια με τα «παραδοσιακά κρητικά προϊόντα» προσπαθεί αυτό ακριβώς να κάνει. Να σας φέρει πιο κοντά στην καλή και υγιεινή διατροφή.

Πώς το καταφέρνουμε αυτό;

 Η Απολλώνια έχει φτιάξει ένα δίκτυο στο νησί φτάνοντας και στο πιο απομακρυσμένο χωρίο της Κρήτης για να βρούμε τα προϊόντα που θέλουμε. Με τα πολύ υψηλά στάνταρ που θέτουμε και με κινητήρια δύναμη την ποιότητα και όχι το κόστος διαλέγουμε μόνο τα πιο καλά και αγνά, με μεγάλη έμφαση στο αγνά, προϊόντα.

Πώς διατηρούμε την ποιότητά μας;

Με συνεχείς ελέγχους ποιότητας ακολουθώντας τους διεθνείς αυστηρούς κανονισμούς και λίγο παραπάνω. Αυτό το λίγο παραπάνω είναι που κάνει όλη την διαφορά. Έχοντας πάντα στο νου μας την ποιότητα του προιόντος.

Στις συμφωνίες με τους παραγωγούς και τους συνεργάτες μας είναι ότι παρευρισκόμαστε πάντα στις μετρήσεις και ελέγχους. Έχοντας πολλές φορές δικές μας παραγωγές εντός του παραγωγού, δηλαδή προτιμούμε την ποιότητα του προϊόντος σαν κριτήριο και όχι το κόστος, κρατώντας την ποιότητα σε ψηλό βαθμό. Κάτι που οι παραγωγοί δεν το κάνουν συχνά λόγου κόστους.

 

Κρατάμε πάντα μικρό στοκ διατηρώντας την φρεσκάδα τον προϊόντων μας, ελέγχουμε συνεχώς για να μην υπάρξει καμία νοθεία μέχρι το προϊόν να φτάσει στο ράφι.

 

Με όλα τα προηγούμενα και με ότι κρατάμε το κόστος συσκευασίας χαμηλό καταφέρνουμε ο καταναλωτής να μπορεί να φτιάξει την δική του γνώμη για το τι αγοράζει και κυριότερα για το τι τρώει.